Slide
Vi håber du vil være en af
vore supportere
Vi håber du vil være en af
vore supportere
Vi håber du vil være en af
vore supportere
Supporter
Supporter

SUPPORTER FOR DIMITTENDLISTEN – HVORFOR ?

  • du vil gerne være med til at sikre nytænkning ved at få flere unge IDA medlemmer i IDAs politiske ledelse.
  • du mener IDA skal gøre mere for at få de nyuddannede i job og for at støtte de unge IDA medlem med også at få et attraktivt job.
  • du tror at Jesper kan gøre gavn for de unge IDA medlemmer i IDAs hovedbestyrelse.
  • du er samfundsbevidst og vil gerne støtte noget der giver mening for dig.

HVAD FORVENTES AF EN SUPPORTER?

Det er op til dig. Du kan være mere eller mindre aktiv. Der er ingen krav.

Vi håber du stemmer på en kandidat på Dimittendlisten og at du vil opfordre dine venner om også at stemme på os og evt. kontakte os.

Du kan blive Følger på Dimittendlistens Facebookside https://www.facebook.com/dimittendlisten  eller på vores LinkedInside. https://www.linkedin.com/company/dimittendlisten/about/?viewAsMember=true

Du kan blive medlem af Dimittendlistens Facebookgruppen https://www.facebook.com/groups/1529548630672742 og følge vort arbejde.

Du kan være til stor hjælp blot ved at lægge dit navn til som kandidat på Dimittendlistens kandidatliste til det kommende valg. Den 1. marts er der deadline for opstilling af kandidater. Har du ikke den store lyst til at tage aktiv del i valget, er det muligt at opstille dig som kandidat uden du reelt vil blive valgt ind i repræsentantskabet. Hvis du derimod har lyst til at være en aktiv del af Dimittendlistens kandidatur og ønsker at repræsentere os i IDA’s repræsentantskab kan du læse mere nedenfor.

HVAD FÅR JEG UD AF AT VÆRE SUPPORTER?

En god følelse ved at gøre noget godt for IDA og især for de unge IDA medlemmer.

HVAD NU HVIS JEG GERNE VIL VÆLGES TIL IDA’s REPRÆSENTANTSKAB?

Så kræver det lidt mere – men du er mere end velkommen. Vi vil opstille dig bedst muligt i din region. Derudover vil vi opstille dig på en tillægsmandatliste, hvorved du bliver suppleant. Dermed får du mulighed for at deltage i et eller flere Repræsentantskabsmøder og møder i Dimittendlistens Ledelse.

DET HASTER

Skal det lykkes at få Jesper valgt ind i IDAs Hovedbestyrelsen har vi i Dimittendlisten behov for at få dig som supporter inden 24. marts eller som kandidat inden  den 26. februar. Du vil kunne stemme fra den 25. marts og til den 11. april.

HVIS DU VIL STØTTE OS!

udfylder du skemaet og du hører fra os.